info@dekstationgaasterland.nl

Erkend Stagebedrijf

Zoek je een leuke stage?, waar je heel veel mag doen!!

 

Door de jaren heen hebben wij al heel veel studenten laten kennis maken met het Dekstation/Trainingstal.

We vinden het hier erg belangrijk dat “onze stagiaires ” alle facetten van het bedrijf leren kennen. Als stagiaire loop je mee in het bedrijf en wordt je onder de hoede genomen door vakbekwame mensen, zo kun je hier heel veel leren in een leuk team. In een prettige werksfeer. Tevens hebben wij de mogelijkheid om hier  intern te verblijven. je krijgt dan de beschikking over je eigen appartement, deze staat bij ons op het erf.

 

 

 

 

 

Ik vond deze stageplek een leerzame ervaring en ik heb hier ook veel geleerd.

Het is een mooie stageplek waar je veel kunt doen en leren. Wat mij vooral opviel was dat het hier netjes en verzorgd uitzag. De paarden  worden hier goed verzorgd!

De mensen waar je mee werkt zijn fijn om mee te werken en helpen je ook graag.

Als je van paarden houdt en er graag mee werkt, is dit een zeer leuk bedrijf

Heel erg bedankt,   Shania van Vliet

Student: Dierenartsassistent, paraveterinair

 

Ik vind dit een fijn stage bedrijf!

Hendrik, Mette en Nina en de rest gaven mij goede hulp/uitleg. Er werd mij veel geleerd en kon mijn taken goed uitwerken. De stal is netjes en de paarden zijn goed gevoerd/beleerd.

Ook was er veel variatie in het werk waardoor je veel dingen mee kreeg.

Echt een aanrader als stageplek!

 

Esther Ypma

Student: Aeres VMBO

Hoi, ik ben Marije van der Brug, ik heb het afgelopen jaar stage gelopen op Dekstation Gaasterland. Daar heb ik veel ervaring opgedaan in het beleren van jonge paarden. Ik vond het erg leuk om in het familiebedrijf werkzaam te zijn. Naast de dagelijkse bezigheden mocht ik jonge paarden longeren, zadelmak maken en voor de kar spannen om dan samen met Hendrik de paardem verkeersmak te maken en het bos te verkennen. Ik heb heel veel lol en plezier gehad op mijn stagebedrijf. Als je van Friese paarden houdt is dit stage bedrijf zeker een aanrader.

 

Marije van der Brug

Student: Aeres MBO Emmeloord