info@dekstationgaasterland.nl

Mewes Kampioen HK 2017 Oudere hengsten

Mewes Kampioen HK 2017 Oudere hengsten

Mewes 438 Kampioenhengstenkeuring 2017, Oudere hengsten

Mewes 438 Kampioen hengstenkeuring 2017, Oudere hengsten.

’s Ochtends presenteerde Mewes zich subliem in de lange lijnen aan het enthousiaste publiek in een uitverkocht WTC.  Mewes kwam dansend de baan binnen en het publiek stond gelijk op de banken. Na het stappen, welke ruim en krachtig was ging Mewes in een zeer sterke draf, met een super voorbeen en een zeer krachtig achterbeen door de baan. Geweldig!  In de kampioensring presenteerde  Mewes zich weer uitstekend  aan de hand. Mewes werd geroemd door de jury met zijn jeugdig opdruk.

 

 

Foto: De trotse eigenaar Hendrik Eppinga met kampioenshengst Mewes 438, daarnaast met echtgenote Martine Bleeker, geheel links broer Jelte-Gerrit Eppinga daarvoor met bloemen dochters Mette-Marit en Anne-Rikst.

TROTS

Als team hebben we het hele jaar weer toegewerkt naar dit weekend. De hengstenkeuring is bepalend voor het verloop van het komend dekseizoen. Laten de hengsten het afweten in Leeuwarden; dan weet je het wel. Zonder mijn vaste werknemers was dit niet mogelijk geweest. Altijd kan ik een beroep op ze doen en ze hebben allemaal hart voor onze paarden en ons bedrijf; aldus trotse eigenaar Hendrik Eppinga.